Bijzondere camping

Bijzondere campings Nederland

Bijzondere campings Nederland. In Zeeland is het altijd goed vakantie vieren! Vooral tijdens een weekend of midweek of de zomer vakantie genieten van rust en ruimte op één van de bijzondere campings van Nederland. De Kunstwei is een plek waar je kunt genieten van een welverdiende break. Heerlijk alleen of met het gezin met de mogelijkheid gebruik te maken van een breed scala aan mogelijkheden.

 

Bijzondere campings Nederland

Ligging en accommodatie

Natuurcamping Zeeland De Kunstwei ligt midden in de natuur en de stilte is er altijd! Lekker je tent opzetten op een plek die past bij je wensen. Of kiezen uit een van de aanwezige accommodaties zoals een Yurt of een tipi. Er is modern (2013) sanitair aanwezig en er is een mogelijkheid om gebruik te maken van keuken faciliteiten of een barbecue.

Activiteiten

De Kunstwei is één van de bijzonder campings van Nederland omdat er ook mogelijkheden zijn om op spiritueel of creatief vlak deel te nemen aan activiteiten. Er worden regelmatig bijzondere ceremonies en workshops georganiseerd die jouw geestelijk en lichamelijk welzijn zullen ondersteunen, zie hiertoe onze agenda.

Bijzondere campings Nederland

Omgeving

Heerlijk buiten leven en af en toe een wandeling of uitstapje in de omgeving. Goes ligt op fietsafstand maar is ook per bus te bereiken. Verder ligt er binnen een straal van 15 minuten rijden strand, dit kan zijn aan de Westerschelde, het Veersemeer of een leuke recreatieplas.

Dit alles samenvattend. Denken wij tot een van de bijzondere campings van Nederland te horen. Kom jij het ook eens ervaren? Leuk! Neem contact door te mailen, te bellen of het contactformulier in te vullen.

Tip!

Deze zomer zijn er weer de drie zomerweken die een prachtig programma bieden met iedere week een ander thema, lees hier meer over!

Comments are closed.