Groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties huren zeeland

Groepsaccommodaties huren zeeland De Kunstwei biedt volop plek voor het organiseren van een kort of lang verblijf van uw groep.

U kunt gebruik maken van een van de binnen verblijven voor het geven van een groepsworkshop of een groepstraining. Onze groepsaccommodaties die te huur zijn; het Atelier en of het Maanhuis zijn volledig uitgerust voor groepen. Beide ruimtes kunnen groepen tot 25 personen bergen. Een en ander is natuurlijk afhankelijk van de benodigde ruimte per persoon.

In de zomer is het natuurlijk mogelijk om de binnenruimtes te verruilen voor de grote tent en/of een of meerdere tipi’s. Ook kunnen er combinaties van ruimtes gehuurd worden voor breakout sessie of opsplitsen van de groep voor diverse activiteiten.

De ruimtes zijn allen beschikbaar per dagdeel; (ochtend, middag en/of avond) of combinaties hiervan. De groepsaccommodaties zijn allen voorzien van verwarming, stromend warm en koud water, eigen toiletten (ook voor invaliden). De inrichting van de ruimte is samen af te stemmen op de activiteiten die georganiseerd worden. Yogamatten, matrassen en divers meubilair zijn voorhanden.

Er kan voor natuurlijk gekookt worden voor groepen, graag van te voren aangeven als dit gewenst is. In alle ruimtes kan zelf gezorgd worden voor koffie en thee.

Huren Groepsruimtes

De groepsruimtes zijn allemaal per dag deel of een veelvoud daarvan te huren. De beschikbare dagdelen zijn:

  • Ochtend 8:00 – 12:00 uur
  • Middag 13:00 – 18:00 uur
  • Avond 19:00 – 24:00 uur

De huur van de groepsruimtes is inclusief koffie en thee en het gebruik van keuken.

Het maanuus

€ 50,00 per dagdeel

Het Atelier

€ 50,00 per dagdeel

Tipi

€ 40,00 per dagdeel

Grote tent

€ 150,00 per dagdeel

Comments are closed.