Kleine camping

Kleine campings zeeland

Kleine campings Zeeland Op zoek naar leuke kleine campings in Zeeland? Midden in de polder op loopafstand van het Veerse meer , vindt u de oase van stilte, de Kunstwei.

Een kleine camping voorzien van alle comfort om een fijne tijd door te brengen samen met uw reisgenoten. De Kunstwei ligt op Zuid Beveland, in Wolphaartsdijk, vlakbij Goes. Een mooie plek die in 2015 10 jaar bestaat.

DSC_0010.JPG luchtfoto - kopie

10 jaar geleden was de Kunstwei nog een kale akker die na bewerking is ingezaaid met gras en voorzien van de nodige struiken en bomen. Kijk nu eens wat een zaligheid de ontstane natuur biedt.

De camping heeft genoeg plek voor uw eigen kampeermiddel, als caravan of tent. Ook kunt u kiezen om gebruik te maken van één van onze huur accommodatie. We hebben yurts (trekkers tenten uit Azië ) en tipi’s voor groepen. Kijk in de reserveringskalender of er nog ééntje vrij is tijdens de periode dat uw op de camping van de Kunstwei wilt verblijven.

De camping heeft een verwarmd badhuis waar je gebruik kunt maken van douche en toilet. Ook kunt u daar (na reservering en betaling) gebruik maken van de wasmachine.

Op de camping is volop gelegenheid tot sport en spel en er is een klein speeltuintje met trampoline. Verder worden er regelmatig leuke dingen gedaan en georganiseerd voor individuen of groepen. Kijk in de agenda wat er tijdens uw verblijf allemaal te doen is.

Koken kunt u bij de tent of in de grote gemeenschappelijk tent waar u ook een koelkast kunt gebruiken. Midden op de Kunstwei is ook een vuurplaats gerealiseerd, hier kunt u genieten van een kampvuur.

U ziet ook kleine campings in Zeeland bieden voldoende mogelijkheden tot “grootse” vakanties.

Bel of reserveer online

Comments are closed.