Category Archives: Leuke dingen doen

Groeps zweethut

Zweethut doen met jouw groep Een ceremonie die jullie meeneemt “op reis” met de stenen. Het enige wat je hoeft te doen is lekker zitten en de hete adem van het mysterie jouw adem te laten worden. Neem de warmte op in je botten en ervaar wat het doet om gewoon even helemaal niet te hoeven…
Read more

Mannengroepen : De wake-upcall voor echte mannen!

Mannengroepen: In 2016 zijn we een mannengroep gestart in Wolphaartsdijk op de Kunstwei in Zeeland. Na het boek backbone (gelezen te hebben) (niet verplicht wel een echte aanrader tijdens de zomer) is dit de volgende stap om met een groep mannen bij elkaar te komen om te delen, te luisteren en te mogen ervaren wat er mag zijn of wie je mag zijn.

Echte mannen?

Wat houdt het in om een echte man te zijn? Backbone avonden is het vervolg als je het boek gelezen hebt of een 1e stap naar avonden rond een vuur in een tent, die je helpt jezelf goed te leren kennen, je zwakheden aan te pakken en je sterke kanten te verdiepen. Door zelfanalyse en het te delen met andere word je een man met een missie.

Voor meer info neem contact op

De Kunstwei in het nieuws

Speciale overnachtingen: In het septembernummer van de Kampeer en Caravan Kampioen van de Anwb is een leuk artikeltje verschenen over 12 speciale campingactiviteiten!

Yogalessen van een pro, elandsafari’s in de Zweedse bossen of een Romeinse themaweek: sommige campings blinken uit in organiseren van bijzondere activiteiten voor hun gasten. Geen standaardaanbod maar gewoon net even specialer. Campinggast is koning.

 

Zweten voor je geest. De Native Americans deden het al; een zweethutceremonie, waar het draait om spiritualiteit, reiniging en stilte. Hoe ‘t werkt? Stenen worden verhit en overgoten met water, waarbij de stoom die vrijkomt een reinigende werking heeft op je geest. Toe aan iets spiritueels? Op de camping De Kunstwei volg je deze ceremonie of andere spirituele workshops. Volledig ontstressen? Op naar Zeeland

 

Camping de Kunstwei Kleine camping op natuurlijke wijze aangelegd. Op het terrein bevinden zich een cirkel van wilgen, een (vee) drinkput en 3 elektriciteitspunten. Kleine speeltuin met schommel, trampoline en glijbaan. Ook is er een groepsaccomodatie waar gekookt kan worden. ( Keukentje met koelkast).

Massage & healing

Op de Kunstwei boven het atelier kunt u bij mij terecht voor een gecombineerde behandeling van Reiki en Massage.  Met mijn handen voel ik hoe het met uw energiesysteem gesteld is en breng deze terug in balans waar nodig, zodat uw energie weer goed kan stromen. Ter ondersteuning hiervan worden uw nek,rug, armen, handen, benen en voeten gemasseerd. Omringd door zachte muziek, heerlijke geuren en warmte, zult u weer kracht op doen.Weer in balans met ‘Healing & Massage ‘. 

Behandeling volgens Afspraak. www.healingenmassage.nl