Natuurcamping Zeeland

Natuurcamping Zeeland  

Lekker genieten van alles wat het gastvrije Zeeland te bieden heeft? Midden in de Zeeuwse polder tussen de Westerschelde en het Veersemeer vindt u de natuurcamping, De Kunstwei. Een plek waar rust, ruimte en ontspanning gecombineerd kan worden met activiteiten die passen bij uw wensen en zin van de dag!

 

Natuurcamping Zeeland

We hebben de Kunstwei 10 jaar geleden opgezet door een stuk akker in te zaaien met gras en vervolgens te voorzien van diverse bomen en struiken. Inmiddels is het een groene oase geworden tussen de akkers die vol staan met de bekende Zeeuwse teelt van tarwe en aardappelen. 

Een groene natuurcamping Zeeland, leuk om naar toe te gaan voor een bijzondere overnachting of een lekkere vakantie, het weer is er gemiddeld veel beter dan in de rest van Nederland waarmee een van de belangrijkste voorwaarden voor een fijne tijd al is ingevuld.

Bijzonder overnachten Natuurcamping Zeeland

Je kunt op onze natuurcamping een accomodatie huren of lekker met je eigen tent of caravan komen. Ondanks de kleinschaligheid van het terrein, zijn er prima (nieuwe) faciliteiten om te douchen, de afwas te doen en andere persoonlijke verzorgingen. We proberen alles zoveel mogelijk duurzaam en ecologisch vorm te geven op de Kunstwei.

Als je in de avond voor je tent zit is het eerste wat op valt ; de stilte. Het is er zo lekker rustig dat de stilte “hoorbaar” is. Om je heen hoor en zie je alle natuur die past bij de polder. Bijzondere vogels, wild, insecten, planten en andere cadeau’s van moeder natuur.

Natuurcamping Zeeland De Buitenwereld ver weg!

Als je behoefte hebt om ook wat activiteiten te ontplooien tijdens de vakantie kan dat. We hebben vaak een mooie agenda met activiteiten die passen in het plaatje van een natuurcamping. We geven creatieve workshops en sjamanistische ceremonies en rituelen. Allemaal leuke en soms ook spannende dingen die jezelf weer eens op een andere manier laten kijken naar de wereld om je heen.

Natuurcamping Zeeland Creativitijd

Het is gewoon fijn om op de Kunstwei te zijn als natuurcamping in Zeeland. Alle ingredienten voor ontspanning en soms ook inspanning zijn aanwezig. Vraag gerust om meer informatie door te bellen of contact op te nemen via het contactformulier. Deze website bevat nog veel meer informatie dus nog even verder kijken kan ook.

Wij hopen je snel te spreken of te zien in Wolphaartsdijk om te reserveren voor een verblijf op deze natuurcamping Zeeland.

 

 

Comments are closed.