Overige mogelijkheden

Fietsen huren Wolphaartsdijk

De Kunstwei ligt pal aan het Veerse meer dus lekkere fietstochten zijn een mogelijkheid.

Vanaf de wei fietst u in 15 minuten naar het prachtige natuurgebied rondom het Veerse meer. Er is een prachtige bewegwijzerde route om het Veerse meer heen die u in het seizoen eventueel in kunt korten door met fiets en al over te varen met het pontje.

Dit is slechts een klein voorbeeld wat u rond Wolphaartsdijk kunt verwachten.
Vanwege de ligging kunt naar alle kanten de natuur in en ook de stad Goes is goed bereikbaar binnen 7 kilometer. Ook zijn er gratis fietsknooppunten kaarten beschikbaar.

Voor de verhuur van fietsen kunt u terecht bij ons of direct bij Rijwielshop Cor den Haan.

Fiestverhuur Wolphaartsdijk

Fietsen:

Hun voorraad bestaat uit; 60 fietsen / 10 tandems / 10 elektrische fietsen, skelters  en 2 ouder/kind tandems. Zie de fietsverhuur website van Cor den Haan. Bezorgen op locatie is natuurlijk mogelijk.

KANOVERHUUR ZEELAND

Kano huren in Zeeland? Maar niet alleen kano’s, want Kanoa heeft veel meer verhuuropties. Stap jij op een waterfiets, gaan jullie samen op pad in een kajak of bedwing je het Veerse Meer op een SUP? Ons team gaat verder bij het verhuren van materiaal, want je krijgt een uitrustig van de beste kwaliteit, een zwemvest en een waterdichte ton voor je waardevolle spullen mee. Dit is natuurlijk bij de prijs inbegrepen. Daarnaast geeft een instructeur je een kanoinstructie, advies over de route en natuurvriendelijke tips voor de omgeving.
Maak een prachtige kanotocht op en langs de oevers van het Veerse Meer.

Leuke dingen doen Wolphaartsdijk |

Zie de website