Te delen

​Maanhuis
 
Grote keuken tent
Tipi

Knoert

Maanhuis;

Een zaaltje in het vaste centrale gebouw op de wei. Met een kleine aanrecht en veel licht door de openslaande deuren. Een heerlijke plek om les te geven, zowel voor yoga (matrasjes aanwezig ) als voor een theorie-les.

Grote keuken tent;

Tent om gezamenlijk te eten of een feest te geven met volledige keuken, tafels en stoelen kan je variëren en het gezellig maken.

​Tipi;

Wat is er heerlijker dan met een groep in een cirkel zitten en een vuurtje in de midden. De tipi is onderdeel van de zweethut-plek en met respect voor deze ceremoniële omgeving ook los te huren voor en workshop.

​Knoert;

Buiten het hoogseizoen en in de winter is de Knoert te huur voor een workshop of bijeenkomst . De hout kachel kan het wam stoken, je moet even weten hoe die werkt. Een fantastische plek voor een intiem concert of mantra zang.

Te huur voor het geven van een workshop of als slaapplek tot 7 personen

De tipi is naar origineel native idee gemaakt, met een vuurplek in de midden en boven de uitklapbare top, wanneer het vuur brandt. Rondom het vuur liggen 7 matrassen waarop je kan zitten met een groep van +/- 20 personen of met 7 slapen.

De Tipi staat naast de zweethut plek, dit is een ceremoniële plek die we met eerbied betreden, nooit zomaar en alleen tijdens zweethut-sessies

Deze oltimer caravan uit 1987 is in retrostile opgefrist met gezellige tierlantijntjes.
Compact en praktisch, het dak staat op, handig om te staan bij het keukentje.

Op een bepaalde manier waan je je weer in de jaren ’80 en geniet je van het simpele buitenleven.

Bij langer verblijf en in de zomer is de voortent er gratis bij, electrisch, keukentje en atributen aanwezig. Voor buiten 2 klapstoelen en kampeertafeltje.

Altijd al eens willen slapen in een T@B caravan, nieuwerwets fancy lux kamperen? Dan ben je helemaal hip, in deze aparte, nieuw van de 21e eeuw (2008) druppel caravan. Met buiten een zonneluifel en lounge set om te luieren.

 

De bruine pipowagen staat in het groen, onder de appelbomen, met uitzicht over de landerijen en de richting waar de zon opkomt. Binnen lijkt het net of je in het gras slaapt en is het vrolijk met boerenland snuisterijtjes aangekleed. In het portaaltje is een keukentje met de benodigde keuken spulletjes. Landelijk genieten!

 

De huifkar is van Wybe de Haan, hij heeft met de huifkar, zijn familie en 2 paardjes prachtige zomer tochten door Belgie, Duitsland en Frankrijk gemaakt.
Leuk voor 1 of 2 personen om avontuurlijk te overnachten, helaas zijn de paardjes niet meer in de buurt.

Avontuurlijk was het zeker toen deze huifkar van Wybe door de landerijen trok naar Frankrijk en omstreken met 2 paardjes ervoor. Nu op de Kunstwei heeft hij een heerlijk plekje aan de bomenrand met uitzicht over de akkers van de Perponcherpolder. Heerlijk genieten, neem je eigen slaapzak zelf mee en ervaar. Als je wilt koken dan dien je deze spulletjes zelf mee te nemen, wel is er een vuurschaal zodat je je kan warmen bij een knetterend vuur.

 

De Huifkar is 15,- per persoon per nacht met eigen slaapzak

De Be-one is een kunstwerk van ​​Gertjan van der Hoeven, geïnspireerd op een ruimte sonde, met het nummer B-01.
Je kan het zien als een buiten-bedstede, makkelijk als extra slaapplek voor mogelijk 3 kinderen of 1 a 2 volwassenen.

 

De B-one is 15,- per persoon per nacht met eigen slaapzak

Groeps zweethut

Zweethut doen met jouw groep Een ceremonie die jullie meeneemt “op reis” met de stenen. Het enige wat je hoeft te doen is lekker zitten en de hete adem van het mysterie jouw adem te laten worden. Neem de warmte op in je botten en ervaar wat het doet om gewoon even helemaal niet te hoeven…
Read more

Mannengroepen : De wake-upcall voor echte mannen!

Mannengroepen: In 2016 zijn we een mannengroep gestart in Wolphaartsdijk op de Kunstwei in Zeeland. Na het boek backbone (gelezen te hebben) (niet verplicht wel een echte aanrader tijdens de zomer) is dit de volgende stap om met een groep mannen bij elkaar te komen om te delen, te luisteren en te mogen ervaren wat er mag zijn of wie je mag zijn.

Echte mannen?

Wat houdt het in om een echte man te zijn? Backbone avonden is het vervolg als je het boek gelezen hebt of een 1e stap naar avonden rond een vuur in een tent, die je helpt jezelf goed te leren kennen, je zwakheden aan te pakken en je sterke kanten te verdiepen. Door zelfanalyse en het te delen met andere word je een man met een missie.

Voor meer info neem contact op

De Kunstwei in het nieuws

Speciale overnachtingen: In het septembernummer van de Kampeer en Caravan Kampioen van de Anwb is een leuk artikeltje verschenen over 12 speciale campingactiviteiten!

Yogalessen van een pro, elandsafari’s in de Zweedse bossen of een Romeinse themaweek: sommige campings blinken uit in organiseren van bijzondere activiteiten voor hun gasten. Geen standaardaanbod maar gewoon net even specialer. Campinggast is koning.

 

Zweten voor je geest. De Native Americans deden het al; een zweethutceremonie, waar het draait om spiritualiteit, reiniging en stilte. Hoe ‘t werkt? Stenen worden verhit en overgoten met water, waarbij de stoom die vrijkomt een reinigende werking heeft op je geest. Toe aan iets spiritueels? Op de camping De Kunstwei volg je deze ceremonie of andere spirituele workshops. Volledig ontstressen? Op naar Zeeland

 

Camping de Kunstwei Kleine camping op natuurlijke wijze aangelegd. Op het terrein bevinden zich een cirkel van wilgen, een (vee) drinkput en 3 elektriciteitspunten. Kleine speeltuin met schommel, trampoline en glijbaan. Ook is er een groepsaccomodatie waar gekookt kan worden. ( Keukentje met koelkast).