Kunstwei zomerweken !

Maandag 31 juli 2017

Doe vakantie met kind, zomeratelier

Doe vakantie met kind; Vanaf 31 juli 2017  tot en met 13 augustus is het weer heerlijk vakantie vieren op de wei.

Wij willen een ieder die op zoek is naar rust tijdens een leuke afwisselende vakantie in eigen land graag uitnodigen om naar de Kunstwei te komen. De Kunstwei is de plek van Zeeland als het gaat om rust, ruimte en ontspanning afgewisseld met leuke inspirerende uitjes en activiteiten.

Heerlijk genieten in je tent of in één van onze yurts of tipi’s van een welverdiende vakantie. Drie weken lang genieten van de rust in de Zeeuwse polder en het gezelschap van gelijkgestemden.

Tijdens jullie vakantie zal er een divers aanbod zijn van activiteiten die je alleen of met elkaar kunt ondernemen. Lekker een dag actief zijn op de fiets of op het water. Of lekker een luie dag aan het strand. Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan leuke, interessante en inspirerende workshops.

Het Programma

 

 

(Opgeven kan via sms of wats-app)

Op aanvraag;

-Massage van Eva van Hoek in haar mobiele massage ruimte  06 4083 5871

-Reiki massages van Marloes Verkerke boven in t Atelier 06 1294 5945

-Familie opstelling van Juliette Korse  06 4410 1991

Ontbijt 9 uur kind 5,-/vw 7,-

Lunch 12.30 uur  kind 5,-/vw 8,-

Warm 18.30 uur kind 8,-/vw 12,-


 Jullie hebben iedere dag de keuze of je mee aan tafel gaat voor het gezamenlijke ontbijt, de lunch of de warme maaltijd of dat je lekker zelf je natje en je droogje regelt.

Neem gerust contact op voor meer informatie of kom eens een proefnachtje doen in één van onze Yurts…echt genieten!

Te boeken vanaf één maaltijd, per workshop(s), kamperen voor één nacht, een week tot zelfs 3 weken. All in ook mogelijk! Workshops afrekenen bij de lesgever.

Ik wil dit niet missen

Comments are closed.