Nehalennia, Godin van eigen bodem

21 september 16.00u tot 23 september 16.00 uur

In dit weekend nodig ik je uit om af te stemmen op Nehalennia, Godin van eigen bodem, en de OerGodin in jezelf te bekrachtigen.

En waar kan dat beter dan aan de Zeeuwse Kust?

We verblijven 3 dagen op de prachtige Kunstwei in Wolphaartsdijk en overnachten in een moderne Yurt. Vandaaruit maken we uitstapjes naar de krachtplekken waar Nehalennia het meest voelbaar is. Hier doen we nieuwe tijds rituelen.

Met een welkomstceremonie, deelcirkels, rituelen, het voeden van de innerlijke Godin met lekker eten en drinken, mij-tijd, expressie en wat verder wil ontstaan aan de energie van het moment.

In een speelse, warme, veilige en intieme setting van 8 vrouwen, waarbij er alle ruimte is voor authentiek zijn, en co-creatie.

Het weekend wordt begeleid door Natasja Boons. Zij is Transformatie Coach bij Babochka, waar ze onder meer sinds 5 jaar maandelijks een vrouwencirkel organiseert. Zij groeide op in Zeeland en haar vrouwenlijn komt er vandaan.

De bijdrage is 235 euro, excl btw voor ondernemers, incl. btw voor zelfstandigen.
Dit is inclusief maaltijden op zaterdag en zondag, en overnachting. De eerste avond organiseren we een potluck, in het kader van het oogstfeest.

Voel je de roep? Mail dan naar info@babochka.nl

Je bent van harte welkom!

lfs,
Natasja
Transformatie Coach bij Babochka
www.babochka.nl

Comments are closed.