Wat is een Mongoolse Yurt?

Wat is een Yurt? Ontdek het

Slapen in een yurt

Een yurt is een ronde tent die oorspronkelijk in Mongolië en werd gebruikt door de trekkende volken om deze op en af te breken als er met de kudde verder gegaan moest worden. Een yurt is cirkelvormig en bestaat uit een houten frame bedekt met geïsoleerd doek en meestal voorzien van een kachel.

Slapen in een yurt. Een bijzondere vakantie of overnachting om nooit te vergeten;

Weer eens lekker bij komen van de alle daagse hectiek en dingen doen die alleen maar leuk zijn. Bij aankomst zal je direct al één van onze grootste faciliteiten ontmoeten; de stilte van de polder! Deze verademing zal de rode draad vormen van je verblijf.

We willen je graag welkom heten in één van onze Mongoolse Yurts.

Ik wil direct boeken

P1060542 P1030446 yurt yurt 3

IMG_3890 P1030853 IMG_3890 yurt 4

Onze Yurts

Al onze Mongoolse Yurts zijn voorzien van de juiste inrichting zodat je je direct thuis zult voelen. In de Yurts kan je zelfvoorzienend zijn waar het gaat om het bereiden van maaltijden Voor het ontbijt kunt u ook gebruik maken van ons bed & breakfast arrangement.

Sanitair

Voor het sanitair dien je een paar meter te lopen naar ons recent (2013) gebouwde Maanhuis waarin zich gratis douches en toiletten bevinden. (ook voor minder validen)

Activiteiten

Gedurende het hoogseizoen maar soms ook in de winter vinden er op de Kunstwei hele leuke, boeiende en inspirerende activiteiten plaats. Kijk gerust eens in de agenda op onze website : http://dekunstwei.nl/agenda/ om te zien of er toevallig tijdens jouw  verblijf wat passends gebeurt.

Naast de activiteiten op de Kunstwei zelf zijn er in de buurt ook veel mogelijkheden tot vertier en ontspanning. Het Veersemeer is in de buurt, als je van water en watersport houdt. In de omgeving zijn hele mooie wandelingen en fietstochten te maken. Ook als je meer een stadsbezoek in gedachten heeft, kan je kiezen voor een leuke dag in Goes, Middelburg of Veere. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden onze gastvrouw helpt jou graag verder.

Kortom

Je ziet slapen in een yurt op onze wei heeft alles in zich om jou een bijzondere ervaring mee te geven zodat je blij, uitgerust of moe en voldaan terug kunt kijken op een fijne tijd!

Comments are closed.