Aankomst

Bij aankomst zie je een vlag en het welkomstbord. Bij een grasveld grenzend aan ons toekomstige voedselbos kunt u uw auto parkeren. Schuin tegenover ons, grenzend aan landbouwgrond, is een bietenplek van stelcomplaten te vinden, deze is niet van ons, en niet bedoeld om op te parkeren.

Zodra je de Kunstwei oploopt, valt er een oase van rust over je heen. Er is Stilte. Ruimte. En je voelt dat dit een plek is waar je vrij bent. Waar je kunt terugkeren naar jouw natuurlijke staat van Zijn, naar wie jij echt bent. Je voelt dat je geen enkel stukje van jezelf hoeft te verbergen. Alles van jou is hier welkom.

De wei wakkert de geaarde energiestroom in jou aan. Je wordt je bewust dat je helemaal mag Zijn. Je ervaart zin in het leven. Een diepe verbinding met jezelf, de ander en de wereld om je heen. Welkom thuis.

Voorzieningen

In het gebouw van het eetlokaal zijn twee schone toiletten en twee doucheruimtes met heerlijk warm water te vinden, ze zijn te gebruiken zonder muntjes. De toiletten en douches zijn te bereiken via hun eigen ingang.

De keuken en het eetlokaal hebben beiden ook hun eigen ingang en kunnen, mocht dit nodig zijn, ook op slot. Bij grote groepen zijn er meer toiletten beschikbaar in overleg.

Buiten onder de trap staat een automaat met wat vernaperingen, die je kunt betalen met muntgeld. De dichtsbijzijnde supermarkt is op 3 kilometer afstand in Wolphaartdijk te vinden.