Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wise Woman Dagretreat

15 april, 2023 @ 09:30 - 17:00

€99

Onze vrouwelijke voorouders hebben trauma meegemaakt. Deze vrouwen is generaties lang het zwijgen opgelegd of ze praatten er zelf niet oer. En wanneer er niet over trauma wordt gepraat en dit niet wordt geheeld, wordt dit generatie op generatie doorgegeven.

Ik nodig je uit om samen met mij dit generationeel trauma te helen. Zodat we naar een lichter, gelukkiger en liefdevoller leven kunnen groeien. Vrij van alle donkere lagen en terug naar jouw ware, vrouwelijke essentie. Reis met me mee tijdens het Wise Woman Dagretreat.

In een cacao ceremonie openen we ons hart om contact te kunnen maken met onze voorouders en om in onze feminiene essentie te stappen. Daarna begeleid ik je in een ritueel waarin we contact maken met jouw baarmoeder, het hart van jouw vrouwelijkheid. In een meditatie ontdekken we samen het trauma wat in de vrouwelijke lijn van jouw familie is ontstaan.

Vanuit verzachting kijken we naar de blokkades die zijn ontstaan. Bewustwording is de eerste stap naar het helen van deze wonden, die jou in je huidige bestaan beïnvloeden.

Onze vrouwelijke voorouders is jarenlang het zwijgen opgelegd. Door onze stem te gebruiken in voice activations gaan we dit generationeel trauma helen. Zang zorgt er ook voor dat we de wijsheid van onze vrouwelijke voorouders door kunnen geven door onze stem.

Ook beweging zal in dit retreat zorgen voor heling: movement is medicine. Dans is een prachtige manier om in contact te komen met jouw vrouwelijke essentie en om alles wat je in dit retreat zult meemaken te belichamen.

Ik creëer een veilige, sacred space waarin jij volledig jezelf mag zijn en waarin je gedragen wordt door onze vrouwelijke voorouders, door mij en door Gaia, mama earth.

Dit retreat is voor zowel ondernemers als niet-ondernemers en vindt plaats op een prachtige locatie in de natuur: de Kunstwei in Wolphaartsdijk.

Programma
09:30 Ontvangst
10:00 Cacao ceremonie
11:00 Womb ritual
12:30 Lunch
13:30 Voice activations
14:30 Contact maken met je intuïtie
15:30 Break
16:00 Movement + afsluiting

€99 (€77 early bird)
Aanmelden kan hier.

Gegevens

Datum:
15 april, 2023
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
€99
Evenement Categorie:
Site:
https://meekameedendorp.nl/wise-woman-dagretreat/

Locatie

De Knoert op de Kunstwei
De Perponcherpolderweg 1
Wolphaartsdijk, Zeeland 4471RX Nederland
Telefoon:
+31 6 48 52 19 32
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Meeka Meedendorp
Telefoon:
0620114277
E-mail:
hi@meekameedendorp.nl
Bekijk de site van Organisator