Groepsaccommodatie

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in Zeeland? Onze ‘groepszone’ huur je in z’n geheel: het Maanhuis, de Knoert, de keuken en onze prachtige Bell-tenten. Jij en jouw gasten hebben daardoor alle ruimte & privacy en deze ruimtes helemaal voor jezelf. Daarnaast hebben we fijne buitenplekjes waar je gasten zich kunnen terugtrekken dan wel samen kunnen ontspannen en genieten. 

 

Groepsaccommodatie Zeeland

Ontmoetingsruimte - het Maanhuis

De sfeervolle ontmoetingsruimte is voorzien van koffie- en theefaciliteiten en plek om te zitten met maximaal 30 personen.
Het meubilair kunnen we flexibel opstellen, afgestemd op jouw activiteit. 

Het Maanhuis leent zich uitstekend om samen met je groep te eten, vergaderen en/of brainstormen. 

De ruimte heeft vier openslaande deuren die het mogelijk maken om binnen en buiten makkelijk met elkaar te verenigen. De elektriciteit wordt gewonnen met zonnepanelen.

Ronde ruimte - De Knoert

Onze zelfgebouwde Knoert met bamboe houten vloer is een sfeervolle ronde ruimte die zich uitstekend leent voor bijvoorbeeld vrije vergadervormen, brainstormsessies, muzikale activiteiten, yoga en ceremonies. 

De ruimte wordt verwarmd met een elektrische verwarming en biedt plaats voor maximaal 25 zittende personen of 14 liggende personen. De oppervlakte van de ruimte is ca 40 m².

Locatie ceremonieruimte

Overnachten in glamping stijl

Onze 12 ruime, fijn ingerichte bell-tenten bieden plaats aan 2 personen per tent. Als je de deur opendoet sta je midden in de natuur!

Groepsleiders kunnen hun slaap, rust en stilte vinden in een hier speciaal voor ingerichte yurt. Deze staan los van de groep op een apart veld.

Meer slaapplaatsen zijn mogelijk op verzoek.

Professionele keuken

Onze nieuwe professionele keuken bevat alles wat je nodig hebt om voor je (grote) groep lekkere, gezonde maaltijden te verzorgen. 

Wil je de catering liever uitbesteden, dan kunnen wij dat ook voor je regelen. 

Locatie huren met keuken

Fijne buitenplekjes

Samen met het comfortabele sanitair, prachtige uitzichten en bijzondere intieme plekjes (zoals de wilgencirkel), biedt je jouw gasten alles wat zij nodig hebben om te ontspannen, in contact met hun ware natuur te komen en hun creativiteit te ontluiken. 

De wilgencirkel is bij uitstek geschikt voor buitenactiviteiten, zoals yoga, samen sporten en actieve spellen. 

We hebben ook een vuurcirkel voor warmte, sfeer, ceremonie en gezelligheid. 

Groepsaccommodatie huren?

Heb je interesse in onze locatie? 

Voor vragen en het maken van een afspraak om hier zelf te komen ervaren en voelen, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. 

We ont-moeten je graag! 

Locatie huren Zeeland