Category Archives: Leuke dingen doen

​Maanhuis
 
Grote keuken tent
Tipi

 

 

Maanhuis;

Een zaaltje in het vaste centrale gebouw op de wei. Met een kleine aanrecht en veel licht door de openslaande deuren. Een heerlijke plek om les te geven, zowel voor yoga (matrasjes aanwezig ) als voor een theorie-les.

Grote keuken tent;

Tent om gezamenlijk te eten of een feest te geven met volledige keuken, tafels en stoelen kan je variëren en het gezellig maken.

​Tipi;

Wat is er heerlijker dan met een groep in een cirkel zitten en een vuurtje in de midden. De tipi is onderdeel van de zweethut-plek en met respect voor deze ceremoniële omgeving ook los te huren voor en workshop.

 

Groeps zweethut

Zweethut doen met jouw groep Een ceremonie die jullie meeneemt “op reis” met de stenen. Het enige wat je hoeft te doen is lekker zitten en de hete adem van het mysterie jouw adem te laten worden. Neem de warmte op in je botten en ervaar wat het doet om gewoon even helemaal niet te hoeven…
Read more

Mannengroepen : De wake-upcall voor echte mannen!

Mannengroepen: In 2016 zijn we een mannengroep gestart in Wolphaartsdijk op de Kunstwei in Zeeland. Na het boek backbone (gelezen te hebben) (niet verplicht wel een echte aanrader tijdens de zomer) is dit de volgende stap om met een groep mannen bij elkaar te komen om te delen, te luisteren en te mogen ervaren wat er mag zijn of wie je mag zijn.

Echte mannen?

Wat houdt het in om een echte man te zijn? Backbone avonden is het vervolg als je het boek gelezen hebt of een 1e stap naar avonden rond een vuur in een tent, die je helpt jezelf goed te leren kennen, je zwakheden aan te pakken en je sterke kanten te verdiepen. Door zelfanalyse en het te delen met andere word je een man met een missie.

Voor meer info neem contact op