Eetlokaal

Het gezellige eetlokaal is voorzien van een volledig uitgeruste keuken en plek om te zitten en eten met maximaal 30 personen.
De ruimte heeft vier openslaande deuren die het mogelijk maken om binnen en buiten makkelijk met elkaar te verenigen. De elektriciteit wordt gewonnen met zonnepanelen.

De Yurt

De Mogoolse yurt is 35 m2 en biedt ruimte aan wat kleinere groepen van 11 liggende personen en 23 zittende personen. De yurt heeft een energetisch grid van speciale stenen en geeft een intiem en geborgen gevoel. De ruimte is goed geisoleerd, waardoor het stemgeluid dempt.

Ceremonieruimte

De ronde ceremonieruimte met bamboohouten vloer legt de focus op jezelf, de koepels in het dak geven je een blik in het universum. De energie voelt warm, geborgen, hamonieus en in evenwicht. De ruimte wordt verwarmd met een electrische verwarming en biedt plaats voor maximaal 25 zittende personen of 14 liggende personen. De oppervlakte van de ruimte is 35 m².

Natuurgerichte Slaapruimtes

De Kunstwei biedt een paar prachtige slaapaccommodaties met in totaal 30 bedden. Alle ruimtes zijn eenvoudig maar comfortabel ingericht.
Meer slaapplaatsen mogelijk op verzoek.

13 ruime, fijn ingerichte bell-tenten die plaats bieden aan 2 personen per tent. Als je de deur opendoet sta je midden in de natuur!

Groepsleiders kunnen hun rust en stilte vinden in een ruime en eenvoudig ingerichte yurt voor maximaal 2 personen.

Wilgen cirkel

De grote ronde wilgen cirkel is een krachtige plek, geschikt voor het houden van ceremonies en groeps bijeenkomsten bij mooi weer. Of gewoon om even tot jezelf te komen. De plek nodigd je uit om nederigheid, creativiteit, intimiteit, en beweging te ervaren.

Drinkput

Op de wei bevind zich een vijver met grondwater. Zo zagen de originele drinkputten voor vee dieren er uit in het zeeuwse landschap. Met droog weer bijna leeg, en met nat weer helemaal vol met water. In de winter kun je hier genieten van een duik in het ijskoude water.

Zweethut

Meerdere keren per jaar worden bij ons zweethutten georganisserd door een warm team aan toegewijde zweeters. Zij doen dit volgens de tradities van de Lakota indianen. Er zijn aparte mannen en vrouwen hutten maar ook gemengde hutten te ervaren. Ben jij er klaar voor om los te laten, om de hitte van de stenen te voelen, om als herboren uit de hut te kruipen, en om transformerende intenties neer te zetten? Kijk voor de actuele datums op zweethut.nu en kies een mooie dag uit!

Uitbreiding en vernieuwing

In 2020 is er een halve hectare grond aan de Kunstwei toegevoegd. Op deze halve hectare zijn plannen voor een voedselbos.

Aan de rand van dit bos is elke avond een magische zondondergang en elke ochtend een magische zonsopkomst te aanschouwen.