Onze locatie

Wanneer je de Kunstwei huurt, huur je niet alleen een groepsaccommodatie of workshop ruimte, je huurt een complete ervaring die jouw retreat, training of bijeenkomst helemaal afmaakt. 

Een groene oase waar rust, comfort en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. 

Retreat locatie Zeeland
Eetruimte

Ontmoetingsruimte & eetlokaal

De sfeervolle ontmoetingsruimte is voorzien van koffie- en theefaciliteiten en plek om te zitten en eten met maximaal 30 personen.
De ruimte heeft vier openslaande deuren die het mogelijk maken om binnen en buiten makkelijk met elkaar te verenigen. De elektriciteit wordt gewonnen met zonnepanelen.

Professionele keuken

Onze nieuwe professionele keuken bevat alles wat je nodig hebt om voor je (grote) groep lekkere, gezonde maaltijden te verzorgen. 

Keuken retreat locatie
Retreat lesruimte

Ceremonieruimte

De ronde ceremonieruimte met bamboe houten vloer legt de focus op jezelf, de koepels in het dak geven je een blik in het universum.
De energie voelt warm, geborgen, harmonieus en in evenwicht. De ruimte wordt verwarmd met een elektrische verwarming en biedt plaats voor maximaal 25 zittende personen of 14 liggende personen. De oppervlakte van de ruimte is ca 40 m².

De Yurt

De Mongoolse yurt is 35 m2 en biedt ruimte aan wat kleinere groepen van 11 liggende personen en 23 zittende personen. De yurt heeft een energetisch grid van speciale stenen en geeft een intiem en geborgen gevoel. De ruimte is goed geïsoleerd, wat een geborgen gevoel geeft en  waardoor het geluid fijn dempt.

Workshop ruimte huren Goes

Wilgencirkel

De grote ronde wilgencirkel is een krachtige plek, geschikt voor het houden van ceremonies en groepsbijeenkomsten. Of gewoon om even tot jezelf te komen. De plek nodigt je uit om nederigheid, creativiteit, intimiteit, en beweging te ervaren.

Natuurgerichte Slaapruimtes

De Kunstwei biedt prachtige slaapaccommodaties met in totaal 30 bedden. Alle ruimtes zijn eenvoudig maar comfortabel ingericht.

12 ruime, fijn ingerichte bell-tenten die plaats bieden aan 2 personen per tent. Als je de deur opendoet sta je midden in de natuur!

Groepsleiders kunnen hun slaap, rust en stilte vinden in twee hier speciaal voor ingerichte caravans. Deze staan los van de groep op een apart veld.

Meer slaapplaatsen zijn mogelijk op verzoek.

Zweethut

Meerdere keren per jaar worden bij ons zweethutten georganiseerd. Er zijn aparte mannen en vrouwen hutten maar ook gemengde hutten te ervaren. Ben jij er klaar voor om los te laten, om de hitte van de stenen te voelen, om als herboren uit de hut te kruipen, en om transformerende intenties neer te zetten? Kijk voor de komende data in onze agenda.

Uitbreiding en vernieuwing

In 2020 is er een halve hectare grond aan de Kunstwei toegevoegd. Op deze halve hectare zijn plannen voor een voedselbos.

Aan de rand van dit bos is elke avond een magische zonsondergang en elke ochtend een magische zonsopkomst te aanschouwen.

Plattegrond

Neem contact met ons op

Kijk je uit naar een locatie voor jouw retreat, training of andere meerdaagse activiteit? Of zoek je een ruimte voor een workshop of ceremonie van een dag(deel)

Kijk rond op onze site en bij interesse of vragen nodigen we je van harte uit om contact op te nemen. Van harte welkom ook om eens langs te komen en de fijne sfeer, energie en rust zelf te voelen en te ervaren. 

Lees meer over ons en onze visie. 

Groepsaccommodatie voor retreats Zeeland