Meerdaagse activiteiten

Verblijf meerdere dagen met jouw groep op onze fijne plek. Bij een meerdaags verblijf huur je de combinatie van onze wei met tenten, ons eetlokaal en ons leslokaal. 

We hebben goede slaapplaatsen in 12 tenten op de wei die samen plaats bieden aan 24 personen.  Daarnaast hebben we 2 hippe caravans op een apart veldje staan.  Elke caravan biedt een slaapplaats aan één begeleider. 

Ons ronde leslokaal legt de focus op jezelf, de koepels in het dak geven veel licht en een gunnen je een blik in het universum. De energie voelt warm, geborgen, harmonieus en evenwichtig. De ruimte wordt elektrisch verwarmd en biedt plaats voor ongeveer 25 zittende personen of 14 liggende personen. 

Ons vernieuwde eetlokaal met aangrenzende keuken is een gezellige plek om te verblijven. Naast eetlokaal is het ook het centrale punt. Je verzamelt veelal hier met je groep. Veel van wat je nodig hebt is al aanwezig. Denk aan: een beamer, projectiescherm, coffeecorner, bluetooth-radio, bordspelletjes etc.

Dag(deel) activiteiten

Wil je jouw activiteit bij ons onderbrengen en duurt jouw activiteit een dag(deel)? Hiervoor hebben we een authentieke Mongoolse yurt van ongeveer 35 m2 welke ruimte biedt aan groepen van 11 liggende personen of 22 zittende personen. De yurt heeft een energetisch grid van speciale stenen en geeft een intiem en geborgen gevoel.

De yurt is goed geïsoleerd, waardoor het snel lekker van temperatuur is en het geluid op een prettige manier wordt gedempt.

Daarnaast bieden we binnen het seizoen de mogelijkheid om activiteiten buiten te organiseren. Bijvoorbeeld in onze Wilgencirkel.