Overige mogelijkheden

Fietsen huren Wolphaartsdijk

De Kunstwei ligt pal aan het Veerse meer dus lekkere fietstochten zijn een mogelijkheid.

Vanaf de wei fietst u in 15 minuten naar het prachtige natuurgebied rondom het Veerse meer. Er is een prachtige bewegwijzerde route om het Veerse meer heen die u in het seizoen eventueel in kunt korten door met fiets en al over te varen met het pontje.

Dit is slechts een klein voorbeeld wat u rond Wolphaartsdijk kunt verwachten.
Vanwege de ligging kunt naar alle kanten de natuur in en ook de stad Goes is goed bereikbaar binnen 7 kilometer. Ook zijn er gratis fietsknooppunten kaarten beschikbaar.

Voor de verhuur van fietsen kunt u terecht bij ons of direct bij Rijwielshop Cor den Haan.


Kanoverhuur Zeeland

Kano huren in Zeeland? Maar niet alleen kano’s, want Kanoa heeft veel meer verhuuropties. Stap jij op een waterfiets, gaan jullie samen op pad in een kajak of bedwing je het Veerse Meer op een SUP? Ons team gaat verder bij het verhuren van materiaal, want je krijgt een uitrustig van de beste kwaliteit, een zwemvest en een waterdichte ton voor je waardevolle spullen mee. Dit is natuurlijk bij de prijs inbegrepen. Daarnaast geeft een instructeur je een kanoinstructie, advies over de route en natuurvriendelijke tips voor de omgeving.Zie de website Maak een prachtige kanotocht op en langs de oevers van het Veerse Meer.


Wolphaartsdijk

Wolphaartsdijk  is van oorsprong een eiland en rond 1850 door inpoldering aan Zuid Beveland vast komen te liggen.
Vandaag de dag zetten veel ondernemers hun beste beentje voor. Aan noordzijde ligt het Veerse Meer en daar is te zien dat Wolphaartsdijk ook een heus watersport-dorp is, met een levendige Jacht haven en enkele grote campings. Voor meer informatie;de site van Wolphaartsdijk

​Voor een wat luxere Bed & Breakfast kan je terecht bij Gasterij d’Ouwe Pastorie, in het centrum van Wolphaartsdijk ; Ouwepastorie.nl


Goes

Goes ligt op 10 minuten rijden van de Kunstwei en als middelpunt van Zeeland is er altijd iets te beleven;Goes is Goes


s’Heer Arendskerke

Op 3 kilometer van de Kunstwei ligt s’Heer Arendskerke met de speelboerderij :‘t Klokuus De leukste speeltuin van Zeeland, binnen- en buitenatracties bieden fun voor kids van elke leeftijd .

2,5 kilometer van ons verwijderd ligt Brasserie De Panhoeve, zij staan voor gezellig eten en drinken! Bij Brasserie De Panhoeve bent u er even helemaal tussenuit! Van woensdag t/ m zondag gedurende het hele jaar kunt u bij ons genieten van een heerlijke luch, brunch of diner in de rustieke Zeeuwse omgeving van ‘s-Heer Arendskerke.
Depanhoeve.nu