Bijzonder overnachten in Zeeland

Bijzonder overnachten in Zeeland

Bijzonder overnachten  in Zeeland; U wilt graag eens een bijzondere nacht doorbrengen in de mooie Zeeuwse provincie. Lekker overnachten en genieten van de rust en de ruimte in de polder. De Kunstwei biedt een originele slaapplaats aan in een Yurt , Tipi of gewoon uw eigen tent. Buiten zijn in de natuur even weg van alle hectiek maken dit tot een bijzondere belevenis.

Overnachten in een bijzondere tent

Overnachten in een Knoert (houten yurt)

Sinds 2016 kun je op de Kunstwei overnachten in een Knoert, een ronde tent die op een Zeeuwse knop lijkt. De Knoert is bedacht door de Zeeuwse kunstenaar Rob Hebing, die op zijn beurt het kunstje afkeek bij de Yurt, een tent die gebruikt wordt door nomaden in Mongolië.
yurt huren

Overnachten in een Yurt

Een Yurt (Mongoolse herders tent) is eigenlijk een huisje, lekker voorzien van goede bedden. De wanden zijn geïsoleerd en daarmee blijft mogelijke kou buiten. Comfort is zeer zeker aanwezig. Er kunnen 5 personen in een Yurt overnachten. De douches en toiletten zijn in 2014 nieuw gebouwd in ons mooie Maanuus en liggen op 30 meter afstand. Binnen is er Electra en diverse voorzieningen om u zelf aan een natje een droogje te helpen.

De Kunstwei

Als u naar buiten stapt door de originele beschilderde houten deur, staat u midden op de Kunstwei waar u op diverse manieren kunt zorgen voor u vermaak. Buiten een vuur maken op de vuurplaats of lekker luieren in de zon. Ook worden er regelmatig allerlei workshops, rituelen en ceremonies georganiseerd waar u altijd aan kunt deelnemen. Kijk een in de agenda wat er tijdens de periode dat u wilt verblijven allemaal te doen is en uw overnachting nog meer bijzonder maakt.

Omgeving

Goes ligt op 10 minuten rijden of 20 minuten met de fiets. Als u van wandelen houdt, kunt u alle windrichtingen kiezen voor een uitwaai en stilte wandeling langs mooie en stille plekken in de polder rond het Veersemeer.

Bijzonder overnachten in Zeeland is wat de Kunstwei u te bieden heeft. Kom gerust een langs om te kijken of de omgeving en de accommodatie u bevalt. Een kop koffie staat er altijd klaar!