Onze locatie huren voor jouw retreat

Vanaf het moment dat je aankomt, voel je de rust van onze retreat locatie met 12 luxe bell-tenten, een sfeervolle ontmoetingsruimte met eigen professionele keuken en een prachtige, ronde ceremoniële ruimte. 

Heb je interesse in het huren van onze locatie voor jouw retreat, neem contact met ons op.

Het Maanhuis: Ontmoetingsruimte & keuken

Ons vernieuwde ontmoetingsruimte met aangrenzende professionele keuken is een gezellige plek om te verblijven. Naast sfeervolle eetruimte is het ook het centrale punt van de Kunstwei. Je verzamelt veelal hier met je groep. Veel van wat je nodig hebt is al aanwezig. Denk aan: een beamer, projectiescherm, coffeecorner, bluetooth-radio, bordspelletjes etc.

Ons unieke ronde ruimte

Onze zelfgebouwde Knoert is een sfeervolle ronde ruimte. De energie voelt warm, geborgen, harmonieus en evenwichtig. De ruimte wordt elektrisch verwarmd en biedt plaats voor ongeveer 25 zittende personen of 14 liggende personen. De oppervlakte van de ruimte is ca 40 m²

Retreat locatie huren

12 luxe Bell-tenten in de natuur

We hebben comfortabele natuurgerichte slaapplaatsen in 12 Bell-tenten op de wei die samen plaats bieden aan 24 personen. Daarnaast hebben we een prachtige yurt op een apart veldje staan. 

Fijne buitenplekjes

Samen met het comfortabele sanitair, prachtige uitzichten en bijzondere intieme plekjes (zoals de wilgencirkel), biedt je jouw gasten alles wat zij nodig hebben om te ontspannen, in contact met hun ware natuur te komen en hun creativiteit te ontluiken. 

De wilgencirkel is bij uitstek geschikt voor buitenactiviteiten, zoals yoga, deelcirkels en coaching. 

We hebben ook een vuurcirkel voor warmte, sfeer, ceremonie en gezelligheid. 

Locatie huren Zeeland

Retreat locatie huren?

Heb je interesse in onze locatie voor jouw retreat?

Voor vragen en het maken van een afspraak om hier zelf te komen ervaren en voelen, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. 

We ont-moeten je graag!