Retreat locatie huren

Vanaf het moment dat je aankomt, voel je de schoonheid van onze retreat locatie met 12 luxe bell-tenten, een sfeervolle ontmoetingsruimte/eetlokaal met eigen professionele keuken en een prachtige, ronde ceremoniële ruimte. 

Onze retreat locatie heeft alles wat je nodig hebt voor een gedenkwaardig verblijf, omgeven door natuur en rust. Wil je onze retreat locatie huren, neem contact met ons op.

retreat locatie huren

Meerdaagse activiteiten

Verblijf meerdere dagen met jouw groep op onze fijne plek. Bij een meerdaags verblijf huur je de combinatie van onze wei met luxe tenten, onze sfeervolle ontmoetingsruimte/eetlokaal, onze professionele keuken en de ronde ceremoniële ruimte. 

Ontmoetingsruimte & keuken

Ons vernieuwde eetlokaal met aangrenzende professionele keuken is een gezellige plek om te verblijven. Naast eetlokaal is het ook het centrale punt. Je verzamelt veelal hier met je groep. Veel van wat je nodig hebt is al aanwezig. Denk aan: een beamer, projectiescherm, coffeecorner, bluetooth-radio, bordspelletjes etc.

Retreat locatie keuken

Ons unieke ronde leslokaal

Ons ronde leslokaal legt de focus op jezelf, de koepels in het dak geven veel licht en een gunnen je een blik in het universum. De energie voelt warm, geborgen, harmonieus en evenwichtig. De ruimte wordt elektrisch verwarmd en biedt plaats voor ongeveer 25 zittende personen of 14 liggende personen. 

12 luxe Bell-tenten in de natuur

We hebben comfortabele natuurgerichte slaapplaatsen in 12 Bell-tenten op de wei die samen plaats bieden aan 24 personen. Daarnaast hebben we 2 hippe caravans op een apart veldje staan. Elke caravan biedt een slaapplaats aan één begeleider.

Retreat met tenten

Fijne buitenplekjes

Samen met het comfortabele sanitair, prachtige uitzichten en bijzondere intieme plekjes (zoals de wilgencirkel), biedt je jouw gasten alles wat zij nodig hebben om te ontspannen, in contact met hun ware natuur te komen en hun creativiteit te ontluiken. 

Retreat locatie huren?

Heb je interesse in onze locatie voor jouw retreat, training of andere gelegenheid? 

Voor vragen en het maken van een afspraak om hier zelf te komen ervaren en voelen, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. 

We ont-moeten je graag! 

Klik hier voor het huren van onze witte yurt voor een dag(deel).

Of lees meer over ons en onze visie. 

Groepsaccommodatie voor retreats Zeeland