De vrouwenspiegel

11, 12 en 13 augustus

Hoe blijf ik trouw aan mijzelf in deze veranderende tijd!

De laatste maanden is er veel gebeurd! 

Wat doen deze veranderingen met mij?

Hoe blijf ik zo dicht mogelijk bij mezelf?

Waar kies ik voor?

Wij zijn “De vrouwenspiegel”; vier vrouwen die een cirkel hebben opgericht met als doel er te zijn voor onszelf en voor elkaar. 

Wij creëren gezamenlijk een veilige plek waar je je verhaal kunt doen. 

Op 11, 12 en 13 augustus 2020 organiseren wij een aantal dagen op de Kunstwei in Wolphaartsdijk rondom het thema “Hoe blijf ik trouw aan mijzelf in deze veranderende tijd”. 

Op deze dagen gaan wij op een afwisselende en creatieve manier aan de slag met dit thema. 

Programma:

Dinsdag 11 augustus 2020 10:00-16:30 Workshop “Wie ben ik?”

Woensdag 12 augustus 2020 10:00-12:30 Workshop Soulcollage®kaart 

“Mijn natuurlijke zelf “

Woensdag 12 augustus 2020 09:30-18:00 Individuele consulten, zie onder

Donderdag 13 augusutus 2020  10:00-16:30 Workshop “Wat kies ik?”

De Themaworkshops geven wij gezamenlijk. Wat we precies gaan doen houden wij lekker nog even geheim. 

Prijs: €65,- per dag, €120,- voor dinsdag en donderdag samen (Lunch zelf meebrengen, wij zorgen voor koffie, thee en water)

In  de Workshop Soulcollage®kaart maken we met plaatjes uit tijdschriften een zielenkaart die de energie van dit moment weergeeft. Aan het eind van de workshop gaan we de kaarten lezen. 

Prijs: €35,-, gegeven door Clasien Elenbaas, Kunstzinnig Dynamisch coaching, De Bonte Merel, www.debontemerel.nl

 

Individuele consulten:

 

Familieopstellingen: Als je verlangt iets te onderzoeken heb je de gelegenheid je aan te melden voor een (familie)opstelling. Dit is een proces waarbij bewuste en onbewuste psychische structuren door mensen  plaatsvervangend gerepresenteerd worden. Voor een opstelling met representanten is de vergoeding voor de vraaginbrenger 65 euro en voor de representant 15 euro.  Wanneer er geen representanten zijn kan er een individueel consult worden afgenomen vergoeding 65 euro. De familieopstellingen worden verzorgd door Marja van Willegen van Het Zeeuws Coachhuis – www.hetzeeuwscoachhuis.nl

 

Kindertolk: 

” Weet je dat je kind jou de waarheid laat zien over jouw leven? Helder puur en liefdevol. Je kind spiegelt je feilloos… , maar niet alleen je kind, ook je partner, vriendin of de buurvrouw . Als kindertolk loop ik graag een stukje mee op jouw pad”

Wil je meer uitleg over wat ik doe, kom gerust bij mij langs. Het is ook mogelijk een 1e consult bij mij te doen (incl. Vertaling). Prijs 1e consult €80,-, gegeven door Iris Schilperoord, Kindertolk®, creatieve workshops, clownerie, De Blauwe Iris, www.deblauwe-iris.jimdosite.com

 

HaraHealing:

Hara is een begrip dat je tegenkomt in bijvoorbeelt Shaitsu of oosterse vechtsporten en staat voor het energiecentrum onder je navel waar de energieen van de aarde en uit de kosmos samenkomen. Een harahealing is een korte energetische healing van ongeveer 15 minuten waarin ik dit energiekanaal schoonmaak en je help je energie weer te laten stromen. Prijs €15,-, Patricia van der Klugt, healer en trainer, De Vuurpauw, www.devuurpauw.webnode.nl

Aanmelden:

Aan de Themaworkshops en de Workshop Soulcollage®kaart maken kunnen maximaal 8 mensen deelnemen. Wil je zeker zijn van een plaats meld je dan aan per e-mail: 

Vrouwenspiegelingen@gmail.com

Afspraken voor de individuele consulten kunnen zowel vooraf gemaakt worden via de bovengenomede trainers of op de dagen zelf.

 

Comments are closed.