Engelen-Reading workshop

Zaterdag 17 november

Persoonlijke boodschappen van de Engelen

Deze Engelen Reading workshop wordt gegeven

door Karin Meeng-Vink en Esther Elias

Wat gaan we doen? We zorgen voor een speciale ruimte door gebruik te maken van Engelenstenen, zoals Seleniet en Celestien. Deze bijzondere stenen stralen een speciale energie uit. Het is mogelijk om na de Engelen-Reading een steen (ruw stuk, gepolijst stuk, theelichthouder, hanger) aan te schaffen.

Iedereen trekt een Engelenkaart; Karin doet een reading voor je, door in je aura te kijken en zij geeft je door waarom je die kaart hebt getrokken in combinatie met wat je aura op dat moment uitstraalt. Esther maakt een schets; hierin worden emoties, karaktereigenschappen en persoonlijke details beschreven. Een schets kan zorgen voor evenwicht, inzicht, persoonlijke groei en oplossing van eventuele blokkades. Het kan zijn dat overleden dierbaren doorkomen die boodschappen doorgeven.

Vervolgens doen we een geleide Engelen-meditatie, waarin je wordt verbonden met de Engel die jij als kaart hebt getrokken. Tijdens het stille gedeelte van de meditatie gaat Karin opnieuw in je aura kijken en vertelt zij jou na de meditatie wat zij heeft gezien.

Esther schrijft tijdens de meditatie voor iedereen een persoonlijke boodschap van een Aartsengel, die op dat moment voor jou doorkomt. (Automatisch schrift)

Datum: Zaterdagmiddag 17 november van 14.00u-16.30u.

Kosten: € 40,00.

Aanmelden: Via Kirima Spiritual Healing, Karin Meeng-Vink, kirima.info@gmail.com, 06-42827124, www.kirima.nl.  infonfo@gmail.com, www.kirima.nl, 06-42827124.

Comments are closed.