Koude workshop

Op aanvraag ……

Ademhaling , mindset en koude workshop

Bij de Kunstwei kun je een Ademhaling-Koude-Mindset  workshop doen.
De hele dag buiten spelen en jouw lichaam en geest op een natuurlijke manier ervaren zoals je nog nooit gedaan hebt.  Het is een ontspannen dag waarbij je steeds meer uit je hoofd gaat en meer in contact komt met je lichaam.

Ademhalingsoefeningen

We beginnen de dag met ademhalingsoefeningen waardoor je jouw lichaam beter leert kennen. Het ademhalen heeft invloed op zoveel aspecten van het leven zoals lichamelijke conditie en vitaliteit, stemming,  kwaliteit van slapen, focus en concentratie. De technieken die je deze dag leert kun je gemakkelijk dagelijks inzetten om tot rust te komen, meer te concentreren en bij jezelf te blijven.

Mindset

Gedachten en bewust zijn van onze gedachten hebben een grote, zo niet de grootste invloed op ons leven. Met eenvoudige oefeningen kun je deze dag inzicht krijgen in jouw (onbewuste) mentale processen.  Zeker in combinatie met het ijsbad kun je inzicht verkrijgen in je eigen gedachten patronen. Het zal je helpen meer gecentreerd te zijn in alledaagse omstandigheden.

IJsbad

De dag wordt afgesloten met een (vrijwillig) ijsbad. Ons lichaam is zo ontzettend sterk, we staan er niet  vaak bij stil maar ook het menselijk lichaam (dus ook die van jou!) is het resultaat van miljoenen jaren evolutie. We hoeven maar een paar generaties terug te gaan om te zien dat de mens veel beter met koude om kan gaan dan we tegenwoordig doen met alle voorzieningen als centrale verwarming en airconditioning. Wij zijn gemaakt om in en met de elementen te overleven.  Een ijsbad brengt ons weer in contact met deze oerkracht. Daarnaast leer je ook wat de voordelen zijn om regelmatig een koude douche te nemen.

De workshop wordt gegeven door Bert Sluijs. Ik heb de instructeurs opleiding gevolgd bij de Wim Hof Academy, en ik ben instructeur van de Oxygen Advantage.  Mijn passie is om mensen te helpen bij bewustwordingsprocessen en om mensen te helpen om meer vertrouwen in en een betere connectie te krijgen met hun lichaam.  Bovendien vindt ik het leuk om van de workshop een hele leuke en relaxte dag te maken. Ik doe aan theatersport en ik speel gitaar, deze elementen gebruik ik tussen de oefeningen door om er een onvergetelijke dag van te maken.

We starten ‘s ochtends om 10.00 op het mooie terrein van de Kunstweide. Deze dag kost vanaf 6 personen €100,- per persoon,  koffie, thee en een lichte lunch zijn inbegrepen. In principe is de workshop toegankelijk voor iedereen. Als je twijfelt aan deelname in verband met gezondheidsklachten wil je graag meer informatie, of wil  je met je groep(je) een datum plannen, 

neem dan contact met me op via 06-42643636.

Comments are closed.