Puur Natuur

Zaterdag 4 juli

Cowboys & Indians

12:00 – 23:59

Na een zeer gezellige en geslaagde editie in 2019 presenteren wij vol trots onze 2e editie van hét leukste en groenste muziekfestival van Zeeland:

Op zaterdag 4 juli 2020 toveren wij de Kunstwei, de locatie waar PUUR NATUUR  weer plaats zal vinden, om naar ons thema Cowboys & Indians, en zal er van alles te doen zijn. Denk: pijl&boog, totempalen en dreamcatchers. Indianentooien, cowboylaarzen en Winnetou and Old shatterhand. Een echte saloon, rodeostier en een sheriff.
Maar ook Maya’s en Inca-tempels en de Circle of Spirits. Waan jezelf in het Wilde Westen met natuurlijk de coolste bands, DJ’s met de vetste beats, kunst&theater en kidsentertainment en nog veeeeel meeer leuks voor jong en oud !

https://puurnatuurfestival.nl/

Puur Natuur is ontstaan met het idee ‘De kunst’ van het creëren, van het experimenteren, van het samenbrengen van kunstenaars, muzikanten en filmmakers maar vooral voor het samenbrengen van mensen. Puur Natuur is een evenement waarbij de bezoekers in aanraking komen met een mix van diverse kunstvormen waarbij zij zelf onderdeel worden van het geheel. PUUR NATUUR zal wederom plaats vinden in het prachtige bekende Kunstwei, gelegen in het hart van Wolphaartsdijk!

Comments are closed.