Category Archives: Overnachten in Zeeland

Originele tipi geschikt voor buitenactiviteiten en ceremonie zomer en winter

Te huur voor het geven van een workshop of als slaapplek tot 7 personen

De tipi is naar origineel native idee gemaakt, met een vuurplek in de midden en boven de uitklapbare top, wanneer het vuur brandt. Rondom het vuur liggen 7 matrassen waarop je kan zitten met een groep van +/- 20 personen of met 7 slapen.

De Tipi staat naast de zweethut plek, dit is een ceremoniële plek die we met eerbied betreden, nooit zomaar en alleen tijdens zweethut-sessies

Deze oltimer caravan uit 1987 is in retrostile opgefrist met gezellige tierlantijntjes.
Compact en praktisch, het dak staat op, handig om te staan bij het keukentje.

Op een bepaalde manier waan je je weer in de jaren ’80 en geniet je van het simpele buitenleven.

Bij langer verblijf en in de zomer is de voortent er gratis bij, electrisch, keukentje en atributen aanwezig. Voor buiten 2 klapstoelen en kampeertafeltje.

Altijd al eens willen slapen in een T@B caravan, nieuwerwets fancy lux kamperen? Dan ben je helemaal hip, in deze aparte, nieuw van de 21e eeuw (2008) druppel caravan. Met buiten een zonneluifel en lounge set om te luieren.

    

De Be-one is een kunstwerk van ​​Gertjan van der Hoeven, geïnspireerd op een ruimte sonde, met het nummer B-01.
Je kan het zien als een buiten-bedstede, makkelijk als extra slaapplek voor mogelijk 3 kinderen of 1 a 2 volwassenen.

 

De B-one is 15,- per persoon per nacht met eigen slaapzak

Een Yurt voor een weekend of week in combinatie met activiteit of workshop

Een  Yurt (ook wel Ger genoemd) is een ronde tent die oorspronkelijk in Mongolië en wordt gebruikt door de trekkende volken om deze op en af te breken als er met de kudde verder gegaan moet worden. Een Yurt is cirkelvormig en bestaat uit een houten frame bedekt met geïsoleerd doek (Vilt) en meestal voorzien van een kachel.

Mail ons voor meer info of een afspraak

yurt
yurt 3

Onze Yurts

Al onze Mongoolse Yurts zijn voorzien van een houtkachel.  In de Yurts kan je zelfvoorzienend zijn waar het gaat om het bereiden van maaltijden.

Sanitair

Voor het sanitair dien je een paar meter te lopen naar ons Maanhuis waarin zich gratis douches en toiletten bevinden. (ook voor minder validen)

Activiteiten

Gedurende het hoogseizoen maar soms ook in de winter vinden er op de Kunstwei hele leuke, boeiende en inspirerende activiteiten plaats. Kijk gerust eens in de agenda op onze website : http://dekunstwei.nl/agenda/

Naast de activiteiten op de Kunstwei zelf zijn er in de buurt ook veel mogelijkheden tot vertier en ontspanning. Het Veersemeer is in de buurt, als je van water en watersport houdt. In de omgeving zijn hele mooie wandelingen en fietstochten te maken. Ook als je meer een stadsbezoek in gedachten heeft, kan je kiezen voor een leuke dag in Goes, Middelburg of Veere. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden onze gastvrouw helpt jou graag verder.