Category Archives: Overnachten in Zeeland

Originele tipi geschikt voor buitenactiviteiten en ceremonie zomer en winter

Te huur voor het geven van een workshop of als slaapplek tot 7 personen

De tipi is naar origineel native idee gemaakt, met een vuurplek in de midden en boven de uitklapbare top, wanneer het vuur brandt. Rondom het vuur liggen 7 matrassen waarop je kan zitten met een groep van +/- 20 personen of met 7 slapen.

De Tipi staat naast de zweethut plek, dit is een ceremoniële plek die we met eerbied betreden, nooit zomaar en alleen tijdens zweethut-sessies

Deze oltimer caravan uit 1987 is in retrostile opgefrist met gezellige tierlantijntjes.
Compact en praktisch, het dak staat op, handig om te staan bij het keukentje.

Op een bepaalde manier waan je je weer in de jaren ’80 en geniet je van het simpele buitenleven.

Bij langer verblijf en in de zomer is de voortent er gratis bij, electrisch, keukentje en atributen aanwezig. Voor buiten 2 klapstoelen en kampeertafeltje.

Altijd al eens willen slapen in een T@B caravan, nieuwerwets fancy lux kamperen? Dan ben je helemaal hip, in deze aparte, nieuw van de 21e eeuw (2008) druppel caravan. Met buiten een zonneluifel en lounge set om te luieren.

    

De bruine Graskeet staat in het groen, onder de appelbomen, met uitzicht over de landerijen en de richting waar de zon opkomt. Binnen lijkt het net of je in het gras slaapt en is het vrolijk met boerenland snuisterijtjes aangekleed. In het portaaltje is een keukentje met de benodigde keuken spulletjes. Landelijk genieten!

 

De Be-one is een kunstwerk van ​​Gertjan van der Hoeven, geïnspireerd op een ruimte sonde, met het nummer B-01.
Je kan het zien als een buiten-bedstede, makkelijk als extra slaapplek voor mogelijk 3 kinderen of 1 a 2 volwassenen.

 

De B-one is 15,- per persoon per nacht met eigen slaapzak

Unieke overnachtingen Zeeland;

Knoert >KNOP JOERT
Voorjaar 2016 is de Knoert op de Kunstwei geland. We hebben naar idee van een Mongoolse Yurt en de Zeeuwse boeren-knop (van onze traditionele kleding) een ontwerp gemaakt. Hieruit is een leuk en bijzonder onderkomen ontsproten.

De Knoert biedt ruimte aan maximaal 8 personen. Het verblijf geldt van 16:00 uur op de dag van aankomst tot 12:00 uur op de dag van vertrek. Inclusief toeristen belasting en laken pakket voor 2 personen, excl. ontbijt

Aanwezig: 2 persoonsbed, extra personen matras op de vloer, tafel en 4 stoelen, koelkast, houtkachel, straalkachel, Kook-, keuken- en eetgerei, waterkoker, koffie zetter. Buiten: kraan op 5 m, vuurkorf, terras stoelen en tafeltje.

 

Knoert betekend ook wel “groot”  wat weer duidt op de grootte van de Zeeuwse KNOP, het traditionele sieraad van onze klederdracht.

De “Knoert” van ontwerper Rob Hebing, werdt in opdracht van  de Kunstwei op het terrein aldaar gebouwd.

Een ludiek idee om Zeeuws te overnachten

Meer over Rob ; www.RobHebing.nl

Ontdek het leven in een yurt voor een heel seizoen

Een Ger (ook wel Yurt genoemd) is een ronde tent die oorspronkelijk in Mongolië en wordt gebruikt door de trekkende volken om deze op en af te breken als er met de kudde verder gegaan moet worden. Een Yurt is cirkelvormig en bestaat uit een houten frame bedekt met geïsoleerd doek (Vilt) en meestal voorzien van een kachel.

Mail ons voor meer info of een afspraak

P1060542 P1030446 yurt yurt 3

IMG_3890 yurt 4

Onze Yurts

Al onze Mongoolse Yurts zijn voorzien van een houtkachel, wanneer je een yurt voor een seizoen huurt kan je naar eigen smaak de yurt inrichten  zodat je je direct thuis zult voelen.  In de Yurts kan je zelfvoorzienend zijn waar het gaat om het bereiden van maaltijden.

Sanitair

Voor het sanitair dien je een paar meter te lopen naar ons Maanhuis waarin zich gratis douches en toiletten bevinden. (ook voor minder validen)

Activiteiten

Gedurende het hoogseizoen maar soms ook in de winter vinden er op de Kunstwei hele leuke, boeiende en inspirerende activiteiten plaats. Kijk gerust eens in de agenda op onze website : http://dekunstwei.nl/agenda/ om te zien of er toevallig tijdens jouw  verblijf wat passends gebeurt.

Naast de activiteiten op de Kunstwei zelf zijn er in de buurt ook veel mogelijkheden tot vertier en ontspanning. Het Veersemeer is in de buurt, als je van water en watersport houdt. In de omgeving zijn hele mooie wandelingen en fietstochten te maken. Ook als je meer een stadsbezoek in gedachten heeft, kan je kiezen voor een leuke dag in Goes, Middelburg of Veere. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden onze gastvrouw helpt jou graag verder.