Mijn naam is Marloes Verkerke-Verhage, geboren (1978) in Hansweert. Nu woonachtig in Borssele met mijn lieve man en 2 prachtige zonen. Ook hou ik veel van mijn dieren (honden, poes, paard) en van de natuur. Ik geniet van contact, van hart tot hart… 

Mijn arbeidsverleden begint in de Horeca (bediening) ; bruiloften/feesten, diverse restaurants. Mooi werk, maar ook pittig. Wel heb ik altijd genoten van werken ‘voor’ mensen die genieten, van en met elkaar. Een aantal jaren allerlei andere banen gehad (o.a. groothandel, tuincentrum, thuiszorg) . 

De laatste jaren werk ik, naast mijn werkzaamheden thuis en mijn gezin, als Alfa hulp bij mensen thuis. 

Op 18-jarige leeftijd (1996) heb ik mijn eerste Reiki- inwijdingen ontvangen, drie jaar later (1999) de inwijdingen Tweede Graad. En in 2008 Reiki Tera Mai I + II. Daarna (2009) cursus meridiaanmassage gedaan om het masseren nog beter in de vingers te krijgen. 

De combinatie Healing (Reiki) en Massage, is vanzelf zo gegroeid… masseren heb ik altijd graag gedaan, zo ook behandelen met Reiki. Familie, vrienden, bekenden vroegen mij om een behandeling van massage en Reiki, wat ik graag doe. 

Begin dit voorjaar voelde ik dat het tijd was om te kijken of ik van mij ‘hobby’ mijn werk kon maken. 

Met veel plezier en genoegen ben ik gestart met Healing & Massage op de Kunstwei!