Een overzicht van alle mannen en vrouwen die af en toe op de Kunstwei actief zijn

Bert Sluijs

De “Ademhaling-Mindset-Koude” workshop, inclusief vrijwillig ijsbad, wordt gegeven door Bert Sluijs. Ik heb de instructeurs opleiding gevolgd bij de Wim Hof Academy, en ik ben instructeur van de Oxygen Advantage. Mijn passie is om mensen te helpen bij bewustwordingsprocessen en om mensen te helpen om meer vertrouwen in en een betere connectie te krijgen met hun lichaam. Bovendien vindt ik het leuk om van de workshop een hele leuke en relaxte dag te maken. Ik doe aan theatersport en ik speel gitaar, deze elementen gebruik ik tussen de oefeningen door om er een onvergetelijke dag van te maken.

Wil je meer informatie of met je groep(je) een datum plannen


Marloes Verkerke

healing en massage Zeeland

Met veel plezier en genoegen ben ik gestart met Healing & Massage op de Kunstwei!

Mijn naam is Marloes Verkerke-Verhage, geboren (1978) in Hansweert. Nu woonachtig in Borssele met mijn lieve man en 2 prachtige zonen. Ook hou ik veel van mijn dieren (honden, poes, paard) en van de natuur. Ik geniet van contact, van hart tot hart…

Op 18-jarige leeftijd (1996) heb ik mijn eerste Reiki- inwijdingen ontvangen, drie jaar later (1999) de inwijdingen Tweede Graad. En in 2008 Reiki Tera Mai I + II. Daarna (2009) cursus meridiaanmassage gedaan om het masseren nog beter in de vingers te krijgen.

De combinatie Healing (Reiki) en Massage, is vanzelf zo gegroeid… masseren heb ik altijd graag gedaan, zo ook behandelen met Reiki. Familie, vrienden, bekenden vroegen mij om een behandeling van massage en Reiki, wat ik graag doe.  Echt fijn dat ik van mij ‘hobby’ mijn werk heb kunnen maken.
Voel je welkom.


Judith en Addie

Judith en Addie zijn als jongerencoach betrokken bij de Kunstwei. Zij zullen verschillende activiteiten aanbieden voor jongeren (en hun ouders) tussen de 12 en 20 jaar.