Heidagen & teambuilding

Naast vergaderen zijn wij ook een heidagen en teambuilding locatie met overnachting (indien gewenst) in onze 12 comfortabele Bell-tenten. We hebben heerlijke buitenplekjes waar het ook ’s avonds goed toeven is. 

We bieden ook cateringdiensten aan, zodat u zich kunt concentreren op uw evenement zonder u zorgen te maken over de details. Zelf eten verzorgen is ook mogelijk in onze professionele keuken. 

 

Teambuilding locatie met overnachting

Vergaderruimte

Wij bieden een prachtige vergaderruimte aan die geschikt is voor groepen van 20 tot 30 personen, gelegen in het hart van de natuur. Ons ‘Maanhuis’ is uitgerust met projectorscherm, beamer, flip-over, thee, koffie an andere dingen die u nodig heeft om uw vergadering of evenement tot een succes te maken.  

Ronde ruimte - De Knoert

Onze zelfgebouwde Knoert met bamboe houten vloer is een sfeervolle ronde ruimte die zich uitstekend leent voor bijvoorbeeld vrije vergadervormen en creatieve brainstormsessies. 

De ruimte wordt verwarmd met een elektrische verwarming en biedt plaats voor maximaal 25 zittende personen of 14 liggende personen. De oppervlakte van de ruimte is ca 40 m².

Locatie ceremonieruimte

Heidag en teambuilding locatie met overnachting

Wilt u uw heidag of teambuilding activiteit uitbreiden met een overnachting? Onze 12 ruime, comfortabele bell-tenten bieden plaats aan 2 personen per tent. Een unieke glamping belevenis in de natuur. 

Groepsleiders kunnen hun slaap, rust en stilte vinden in een hier speciaal voor ingerichte yurt. Deze staat los van de groep op een apart veld.

Meer slaapplaatsen zijn mogelijk op verzoek.

Fijne buitenplekjes

Samen met het comfortabele sanitair, prachtige uitzichten en bijzondere intieme plekjes (zoals de wilgencirkel), is alles aanwezig om naast het samen werken ook samen te ontspannen en te genieten. 

De wilgencirkel is bij uitstek geschikt voor bewegingsactiviteiten in de buitenlucht. 

We hebben ook een vuurcirkel voor warmte, sfeer, ceremonie en gezelligheid. 

Locatie huren Zeeland

Heidag of teambuilding locatie huren?

Voor vragen en het maken van een afspraak om hier zelf te komen ervaren en voelen, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. 

We ont-moeten u graag!