Onze locatie huren

De Kunstwei is een groene oase waar rust, comfort en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. 

Onze ‘groepszone’ huur je in z’n geheel: het Maanhuis, de Knoert, de keuken en onze prachtige Bell-tenten in het geval van overnachting. Jij en jouw gasten hebben daardoor alle ruimte & privacy en deze ruimtes voor jezelf. 

Onze yurt is los te huur voor een dag(deel). 

Uiteraard is er veel maatwerk mogelijk.

 

Locatie huren
Eetruimte

Ontmoetingsruimte - Het Maanhuis

De sfeervolle ontmoetingsruimte is voorzien van koffie- en theefaciliteiten en plek om te zitten met maximaal 30 personen.
Het meubilair kunnen we flexibel opstellen, afgestemd op jouw activiteit. 

Het Maanhuis leent zich uitstekend om samen met je groep te eten, vergaderen en/of brainstormen. 

De ruimte heeft vier openslaande deuren die het mogelijk maken om binnen en buiten makkelijk met elkaar te verenigen. De elektriciteit wordt gewonnen met zonnepanelen.

 

Ronde ruimte - De Knoert

Onze zelfgebouwde Knoert met bamboe houten vloer is een sfeervolle ronde ruimte die zich uitstekend leent voor bijvoorbeeld vrije vergadervormen, brainstormsessies, muzikale activiteiten, yoga en ceremonies. 

De ruimte wordt verwarmd met een elektrische verwarming en biedt plaats voor maximaal 25 zittende personen of 14 liggende personen. De oppervlakte van de ruimte is ca 40 m².

Locatie ceremonieruimte
Locatie huren met overnachting

Locatie huren met overnachting

Wil je een locatie huren met overnachting? Onze 12 ruime, fijn ingerichte bell-tenten bieden plaats aan 2 personen per tent. Als je de deur opendoet sta je midden in de natuur!

Groepsleiders kunnen hun slaap, rust en stilte vinden in een hier speciaal voor ingerichte yurt. Deze staat los van de groep op een apart veld.

Meer slaapplaatsen zijn mogelijk op verzoek.

Professionele keuken

Onze nieuwe professionele keuken bevat alles wat je nodig hebt om voor je (grote) groep lekkere, gezonde maaltijden te verzorgen. 

Wil je de catering liever uitbesteden, dan kunnen wij dat ook voor je regelen. 

Locatie huren met keuken
Workshop ruimte huren

Locatie huren voor een dag(deel)

Onze yurt ligt buiten de groepszone en is derhalve los te huur voor een dag(deel). 

De Mongoolse yurt is 35 m2 en biedt ruimte aan wat kleinere groepen van 11 liggende personen en 23 zittende personen. 

De yurt heeft een energetisch grid van speciale stenen en geeft een intiem en geborgen gevoel. De ruimte is goed geïsoleerd, wat het geluid fijn dempt. 

Uitbreiding en vernieuwing

In 2020 is er een halve hectare grond aan de Kunstwei toegevoegd. Op deze halve hectare zijn plannen voor een voedselbos.

Aan de rand van dit bos is elke avond een magische zonsondergang en elke ochtend een magische zonsopkomst te aanschouwen.

Uitzicht Kunstwei locatie huren

Plattegrond

Neem contact met ons op

Heb je interesse in het huren van de groepszone, de yurt en/of de zweethutplek met tipi? Wij nodigen je dan van harte uit om contact op te nemen. Je bent van harte welkom om eens langs te komen en de fijne sfeer, energie en rust zelf te voelen en te ervaren. 

We bespreken dan graag jouw wensen en op welke manier wij kunnen bijdragen om van jouw activiteit een succes te maken. 

Locatie huren Zeeland