Trouwlocatie met overnachting

Onze locatie leent zich bij uitstek als trouwlocatie voor koppels die natuur, rust, privacy en comfort belangrijk vinden. 

Het is bij ons mogelijk om jullie gasten te laten overnachten in unieke glamping Bell-tenten. Zo kan jullie ceremonie en feest op één locatie plaatsvinden en hoeven jullie gasten niet ’s avonds laat nog naar huis. 

Catering kunnen wij voor jullie verzorgen. Maak hieronder kennis met onze faciliteiten en als jullie enthousiast zijn, dan horen wij jullie graag! 

Trouwlocatie met overnachting Zeeland

Ons Maanhuis

Wij bieden een prachtige overdekte ruimte die geschikt is voor groepen van 20 tot 30 personen, gelegen in het hart van de natuur. We kunnen deze ruimte inrichten zoals jullie hem willen gaan gebruiken. Geschikt als informele ontmoetingsplek en eetruimte of overdekte dansgelegenheid. 

Ceremonieruimte - De Knoert

Onze zelfgebouwde Knoert met bamboe houten vloer is een sfeervolle ronde ruimte die zich uitstekend voor een informele trouwceremonie of andere gezamenlijke activiteit. 

De ruimte wordt verwarmd met een elektrische verwarming en biedt plaats voor maximaal 25 zittende personen of 14 liggende personen. De oppervlakte van de ruimte is ca 40 m².

Locatie ceremonieruimte

Trouwlocatie met overnachting

Jullie gasten kunnen overnachten in onze 12 ruime, comfortabele Bell-tenten. De tenten bieden plaats aan 2 personen per tent. Als je de deur opendoet sta je midden in de natuur!

Meer slaapplaatsen zijn mogelijk op verzoek.

Fijne buitenplekjes

Samen met het comfortabele sanitair, prachtige uitzichten en zonsondergangen en bijzondere intieme plekjes (zoals de wilgencirkel), kunnen wij jullie de faciliteiten bieden voor een onvergetelijk mooie dag. 

De wilgencirkel kan ook gebruikt worden voor de ceremonie of andere gezamenlijke activiteit. 

We hebben ook een vuurcirkel voor warmte, sfeer, ceremonie en gezelligheid. 

Locatie huren Zeeland

Trouwlocatie met overnachting huren?

Hebben jullie interesse in onze locatie voor jullie bruiloft?

Voor vragen en het maken van een afspraak om hier zelf te komen ervaren en voelen, nodigen we jullie van harte uit om contact met ons op te nemen. 

We ont-moeten jullie graag en denken met liefde en passie mee om van jullie dag(en) een onvergetelijke ervaring te maken.