Vergaderlocatie huren

Wij bieden een prachtige vergaderruimte aan die geschikt is voor groepen van 20 tot 30 personen, gelegen in het hart van de natuur. Ons ‘Maanhuis’ is uitgerust met projectorscherm, beamer, flip-over, thee, koffie en andere dingen die u nodig hebt om uw vergadering of evenement tot een succes te maken.

Of u nu een plek zoekt voor een bedrijfsvergadering, een trainingssessie of een workshop, het Maanhuis is al snel geschikt. We bieden ook cateringdiensten aan zodat u zich kunt concentreren op uw evenement zonder u zorgen te maken over de details. 

 

Vergaderlocatie met overnachting

Zoekt u een vergaderlocatie met overnachting? Geef uw gasten een unieke glamping beleving door ze te laten overnachten in onze comfortabele natuurgerichte Bell-tenten. 

’s Avonds samen rond het vuur, gezellig eten in het Maanhuis, ontspannen op de fijne buitenplekjes, van alles is mogelijk. 

Ronde ruimte - De Knoert

Onze zelfgebouwde Knoert met bamboe houten vloer is een sfeervolle ronde ruimte die zich uitstekend leent voor bijvoorbeeld vrije vergadervormen en creatieve brainstormsessies. 

De ruimte wordt verwarmd met een elektrische verwarming en biedt plaats voor maximaal 25 zittende personen of 14 liggende personen. De oppervlakte van de ruimte is ca 40 m².

Locatie huren Zeeland

Vergaderlocatie huren?

Hebt u interesse in onze locatie voor uw vergadering, heidag of teambuilding?

Voor vragen en het maken van een afspraak om hier zelf te komen ervaren en voelen, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. 

We ont-moeten u graag!